Produkt dnia
Baby Shower - pink
Baby Shower - pink
4,50 zł
szt.
Baby Shower - blue
Baby Shower - blue
4,50 zł
szt.
Princess
Princess
4,50 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Cookie

Szanowny użytkowniku, 

Do zbierania i przetwarzania danych osobowych na naszych stronach używamy technologii takich jak cookie w celu personalizowania treści oraz analizowana ruchu na naszych stronach i w Internecie. Technologia ta jest również wykorzystywana przez zaufaną firmę hostingową oraz naszych Partnerów.

Zapoznaj się z poniższą treścią, zamykając ten komunikat i przechodząc do naszej strony sklepu zgadzasz się na postanowienia zawarte poniżej.

RODO

RODO - Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych). Jest to akt prawny przyjęty przez Unię Europejską regulujący zasady ochrony danych osobowych – zastępuje dyrektywę 95/46/WE z 1995 r. RODO zaczyna obowiązywać z dniem 25 maja 2018 r.

 

Czym są dane osobowe

Dane osobowe to, zgodnie z RODO, informacje o zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osobie fizycznej. W przypadku korzystania z naszego sklepu takimi danymi są np. adres e-mail, adres IP lub Twoje dane adresowe niezbędne w procesie realizacji zamówienia. Dane osobowe mogą być zapisywane w plikach cookies lub podobnych technologiach (np. local storage) instalowanych przez nas lub naszych Zaufanych Partnerów na naszych stronach i urządzeniach, których używasz podczas korzystania z naszego sklepu.

Podstawa i cel przetwarzania

Niezbędność przetwarzania danych do zawarcia lub wykonania umowy, której jesteś stroną. Umowa to, w naszym przypadku proces zakupu, który jest poprzedzony złożeniem zamówienia w naszym sklepie internetowym. Zawierając z Tobą umowę o realizację danej usługi możemy przetwarzać Twoje dane osobowe w zakresie niezbędnym do jej realizacji

Administratorzy

Administratorem Twoich danych osobowych jest Helium Patryk Pragacz oraz nasi Zaufani Partnerzy, czyli firmy i inne podmioty, z którymi współpracujemy głównie w zakresie marketingowym. Listę Zaufanych Partnerów możesz sprawdzić w każdym momencie na stronie naszej polityki prywatności.

Przekazywanie danych

Twoje dane będą przetwarzać Helium Patryk Pragacz i Zaufani Partnerzy, jeśli wyrazisz im zgodę, ale mogą być one również powierzone do przetwarzania innym podmiotom. W każdym takim przypadku przekazanie danych nie uprawnia ich odbiorcy do dowolnego korzystania z nich, a jedynie do korzystania w celach wyraźnie wskazanych przez dany podmiot Helium Patryk Pragacz lub Zaufanego Partnera. Przekazywanie danych ma miejsce na ogół w przypadku współpracy z podwykonawcą (np. agencją marketingową) lub usługodawcą (np. dostawcą usług przechowywania danych). Dzięki temu możemy np. lepiej dobrać najciekawsze lub najtańsze oferty dopasowane dla Ciebie. W każdym przypadku przekazanie danych nie zwalnia przekazującego z odpowiedzialności za ich przetwarzanie. Dane mogą być też przekazywane organom publicznym, o ile upoważniają ich do tego obowiązujące przepisy i przedstawią odpowiednie żądanie, jednak nigdy w innym przypadku.

 

Twoje uprawnienia

Zgodnie z RODO przysługują Ci następujące uprawnienia wobec Twoich danych:

- Jeśli udzieliłeś zgody na przetwarzanie danych możesz ją w każdej chwili wycofać.

- Masz również prawo żądania dostępu do Twoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przeniesienia danych, wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzani danych oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – GIODO. Uprawnienia powyższe przysługują także w przypadku prawidłowego przetwarzania danych przez administratora. 

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez Helium Patryk Pragacz i Zaufanych Partnerów Twoich danych osobowych zebranych w związku z korzystaniem przez Ciebie ze stron sklepu internetowego balonylatajace.pl w celach marketingowych (obejmujących niezbędne działania analityczne i zestawianie w profile marketingowe na podstawie Twojej aktywności na stronach internetowych) w tym ich przetwarzanie w plikach cookies itp. instalowanych na Twoich urządzeniach i odczytywanych z tych plików przez właściciela strony i Zaufanych Partnerów możesz wyrazić zgodę, pozostając na naszej stronie stronie. Jeśli nie chcesz wyrazić opisanej wyżej zgody prosimy opuszczenie naszej stronę zamykając okno lub kartę przeglądarki internetowej. Wyrażenie zgody jest dobrowolne. W każdej chwili możesz także cofnąć udzieloną zgodę, przechodząc na naszą stronę polityki prywatności. 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl